Alexandra Ilieș

Parenting coach și fondatoarea „Parenting prin iubire”

Alexandra Ilieș – Parenting coach și fondatoarea „Parenting prin iubire”

Prin Iubire este ghidul parintilor si educatorilor intr-o lume in care multitudinea de sfaturi si principii legate de educatie produc confuzii si anxietate. Bazandu-se pe informatia stiintifica din domeniul psihologiei si neurofiziologiei dezvoltarii, Alexandra vine in ajutorul parintilor, educatorilor, profesorilor si psihologilor imbinand cele mai recente cercetari stiintifice cu experienta practica in consilere individuala si consiliere educationala in gradinite si scoli.
Alexandra a aprofundat intelegerea studiilor stiintifice cu certificarea ca si educator parental Circle of Security International©, invatand despre consilierea copiilor si adolescentilor, dobandind abilitati de interventie psihologica si sustinerea capacitatii de a reflecta pentru programe de educatie parentala bazate pe teoria atasamentului, abilitati de interventie prin Protocolul de Interventie Circle of Security o abordare din perspectiva atasamentului. Printre formatorii alaturi de care s-a specializat se numara profesionisti de renume mondial precum Daniel Siegel, Michael Thompson, Laura Markham.
In cei 9 ani de experiență în muncă cu părinți, copii, grădinițe și școli și bineînțeles, propria familie, Alexandra susține implementarea principiilor educației empatice atât în familii cât și în grădinițe și școli, pornind de la ideea ca strategiile sunt eficiente si capata valoare doar in lumina unei relatii si ca tot ce trebuie sa stim este ca este suficient sa fim suficient de buni.

Connection:

Skills:

-

ro_RORomanian
ro_RORomanian